buffet

Vegetarische buffetten

De Koster Catering // Den haag
buffet

Vegetarische buffetten

De Koster Catering // Den haag

Vegetarisch buffet 1

 €20,50 p.p. (incl. BTW)

Gebonden soep van Hollandse bloemkool met geraspte Ouwe Haagse
Diverse soorten brood met olijven tapenade, huisgemaakte vegetarische
filet american en gezouten roomboter

Gehaktballetjes van kikkererwten met koriander
Quiche met courgette, paprika en portobello’s
Gegrilde aubergine rolletjes met mozzarella en basilicum
Lasagne van geitenkaas pannenkoeken met wilde spinazie
Marokkaanse groenstestoof met tomaat en komijn
Wilde rijst met zaden en pitten

Koolsla met walnoten en rozijnen
Komkommersalade met mint en rode ui

Optioneel:
Huisgemaakte chocolademousse met karamelkrullen € 3,00 p.p.

Inclusief:

  • Servies & bestek
  • Servetten
  • Gerokte buffettafels
  • Warmhoud apparatuur
  • Schalen, opscheplepels, etc.
  • Op- en afbouw, transport
  • Kok(s) op locatie

Vegetarisch buffet 2

 €20,50 p.p. (incl. BTW)

Pittige kokossoep met shii-take
Naanbrood met yoghurtdip en hummus

Allo gobi, Indiase bloemkoolschotel met gember, yoghurt en koriander
Thaise groentencurry met baby maïs, bamboe en Thaise basilicum
Gemarineerde tempeh in gebonden groene kruidenbouillon
Basmati rijst met saffraan en lente ui
Gegrilde zoete aardappel met gepofte knoflook

Rode bietencarpaccio met harissamayonaise en zonnebloempitten
Crudités met limoen- rode pepervinaigrette
Salade van zoetzure komkommer en radijs
Salade van taugé, cashewnoten, soja dressing

Optioneel:
Huisgemaakte chocolademousse met karamelkrullen € 3,00 p.p. 

Inclusief:

  • Servies & bestek
  • Servetten
  • Gerokte buffettafels
  • Warmhoud apparatuur
  • Schalen, opscheplepels, etc.
  • Op- en afbouw, transport
  • Kok(s) op locatie

Vegetarisch buffet 3

 €20,50 p.p. (incl. BTW)

Diverse soorten brood met kruidenboter, olijfolie, tomatentapenade en aioli
Grissino met knolselderijspread
Crudité van bleekselderij met Griekse yoghurt

Krokante cassave met kerriesaus
Huisgemaakte aardappelsalade met crème fraiche en bieslook
Salade met feta, rucola en zoete ui

Wilde spinazie met geitenkaas en balsamico
Pastasalade met Parmezaan en truffel
Couscous met koriander, pijnboompitten en abrikoos

Doperwtensalade met mint en yoghurt
Rode bietencarpaccio met zonnebloempitten en veldsla
Bloemkoolrijst met kerrie en kokos

Optioneel: 
Huisgemaakte chocolademousse met karamelkrullen € 3,00 p.p.

Inclusief:

  • Servies & bestek
  • Servetten
  • Gerokte buffettafels
  • Warmhoud apparatuur
  • Schalen, opscheplepels, etc.
  • Op- en afbouw, transport
  • Kok(s) op locatie
Schuiven naar boven