Hapjes & Fingerfood

De Koster Catering // Den haag
Slider

Hapjes & Fingerfood - hoe het werkt

Onderstaand treft u een twaalftal luxe hapjes aan (vlees, vis en vegetarisch.)
Alle hapjes kosten € 1,75 per stuk.
U kunt op basis van uw wensen zelf uw menu samenstellen (minimale afname van 5 hapjes per persoon).
De hapjes worden gekoeld geleverd op de door u gewenste dag en tijd .
Hapjes worden per stuk opgemaakt op een biologisch afbreekbaar suikerrietblad, cupje of bakje en geleverd op disposable schalen in een afgesloten kartonnen doos.
Inclusief servetten, indien van toepassing wordt biologisch afbreekbaar bestek bijgeleverd.
Direct klaar om te serveren!

Luxe hapjes

  • Mini carpaccio met truffelmayonaise, rode ui, geroosterde zonnebloempitten en Parmezaanse kaas.
  • Bloemkoolmousse met oude kaas en gebakken kaantjes (ook als vegetarische variant leverbaar).
  • Mini clubsandwich van tramezinni met gerookte kipfilet, huisgemaakte eiersalade en bacon.
  • Hartig mini oubliehoorntje met huisgemaakte wild zwijn mousse.
  • Gerookte zalm met wasabimayonaise.
  • Mousse van gerookte forel met dragon, geserveerd op komkommer.
  • Mini clubsandwich van tramezinni met gestoomde makreel salade, soja mayonaise en wakame.
  • Wrap met huisgemaakte tonijnsalade, augurk, rode ui, olijven en scharrelei.
  • Gazpacho met basilicumolie en een huisgemaakte broodstengel.
  • Tomaat gevuld met geitenkaas en balsamico stroop.
  • Mini clubsandwich van tramezinni met mozzarella, pomodori en pesto.
  • Kleine couscous salade met koriander, geroosterde zonnebloempitten, courgette en feta.

Uitbreiding

Indien u uw gasten extra wilt verwennen met een uitgebreider assortiment kunt u er uiteraard voor kiezen om voor meer verschillende soorten luxe hapjes te kiezen dan de minimale afname van 5 stuks per persoon. Ook is het mogelijk om te kiezen voor uitbreiding met iets extra’s te knabbelen, onze lekkere kaas- en/of vleesplateaus of onze luxe broden met huisgemaakte smeersels.

  • Luxe notenmix van o.a. cashewnoten, pistache, geroosterde pinda’s en gesuikerde amandelen – € 1,75 p.p.
  • Gemengd assortiment bladerdeegkoekjes en vlinders – € 2,50 p.p.
  • Gemarineerde groene en zwarte olijven – € 1,75 p.p.
  • Kaasplateau: romige brie, Zwitsere Gruyère en Oude Haagsche. Geserveerd met vijgenbrood en truffelhoning – € 4,50 p.p.
  • Chacuterie: Serranoham, Chorizo en pittige fuet met venkel. Geserveerd met perenstroop en toast – € 4,50 p.p.
Diverse soorten luxe brood met smeersels uit eigenkeuken – € 2,50 p.p.
  • Doperwtenmuntspread
  • Kruidenboter
  • Aioli
  • Tonijnsalade met augurk, rode ui, olijven en scharrelei.
  • Licht pittige tomatensalsa met rode ui en koriander
Schuiven naar boven