Over Ons

De Koster Catering // Den haag
Slider

WAAR GASTVRIJHEID EN VAKMANSCHAP HAND IN HAND GAAN MET KWALITEIT VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

De Koster Catering is een initiatief van chef kok Jurriaan de Koster en horeca ondernemer Fabian Lock, samen goed voor ruim 40 jaar ervaring op het gebied van (h)eerlijk eten, gastvrijheid en catering. De Koster Catering bedient het hele land en is gevestigd in Den Haag.

De Koster Catering biedt ruime mogelijkheden voor ieder budget en gezelschap. Van kleine intieme diners tot buffetten voor grote groepen, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. In onze klantenkring bevinden zich ook veel overheden, stichtingen, (sport) verenigingen en non-profit organisaties. Voor al deze groepen verzorgen wij een buffet van uitstekende kwaliteit aangepast aan hun budget:

  • Diverse luxe buffetten
  • Geheel verzorgde borrels
  • Lunchpakketten
  • Lunchbuffetten
  • Budgetbuffetten voor grote groepen
  • BBQ’s
  • Klassieke en Moderne buffetten
  • Biologische catering met lokale producten

De huidige maatschappij is er een van diversiteit; dit vindt u terug bij ons in de menu’s. Door onze ruime ervaring met specifieke dieetwensen koken wij onze gerechten vrij van de door u opgegeven allergenen. Daarnaast houden wij uiteraard rekening met religieuze overtuigingen en is op verzoek het gehele menu (tegen een geringe meerprijs) biologisch.

Onze verzorging is altijd inclusief servies en bestek, chafing dishes, brandpasta, opscheplepels, soepkommen en opgedekte buffettafels. Wij verzorgen uw buffet gekleed in kokstenue en blijven gedurende de maaltijd aanwezig om u en uw gasten te informeren over het heerlijks dat wij voor u bereid hebben.

Na afloop ruimen wij het buffet voor u op en nemen de vuile vaat weer mee. Deze complete service is inbegrepen bij de prijzen die u aantreft op deze pagina.
Op de website vindt u diverse menuvoorbeelden. Indien u andere wensen heeft neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een aanbieding op maat.

Hartelijke groet,

Jurriaan de Koster & Fabian Lock

Schuiven naar boven