Buffet 3 - vanaf 40 personen
€24,50 p.p. (ex. BTW)
Brood:
Diverse soorten brood met fleurre de sel boter
Koude gerechten:
Rode bietencarpaccio met balsamicodressing
Mini obliehoorn met huisgemaakte kaasmousse
Visschotel met gerookte zalm, forel en garnalen in cocktailsaus
Meloen met rauwe ham
Warme gerechten:
Aardappelgratin met zoete ui en oude kaas
Rollade van gegrilde kippendij in een licht gebonden peperjus
Sous vide gegaarde, geglaceerde oerpeen
Boeuf Bourguignon
Salades:
Hollandse rauwkostsalade met citroenvinaigrette
Aardappelsalade uit eigen keuken
Optioneel dessert:
Huisgemaakte chocolademousse met karamelkrullen € 3,00 p.p. (incl BTW)
Buffet 2 - vanaf 50 personen
€19,50 p.p. (ex. BTW)
Brood:
Diverse soorten brood met fleurre de sel boter
Koude gerechten:
Rode bietencarpaccio met balsamicodressing
Mini obliehoorn met huisgemaakte kaasmousse
Visschotel met gerookte zalm, forel en garnalen in cocktailsaus
Warme gerechten:
Aardappelgratin met zoete ui en oude kaas
Rollade van gegrilde kippendij in een licht gebonden peperjus
Sous vide gegaarde, geglaceerde oerpeen
Salades:
Rauwkostsalade met citroenvinaigrette
Aardappelsalade uit eigen keuken
Optioneel dessert:
Huisgemaakte chocolademousse met karamelkrullen € 3,00 p.p. (incl. BTW)
Buffet 1 -vanaf 70 personen
€14,50 p.p. (ex. BTW)
Soep & brood:
Champignonroomsoep met knoflookcroutons
Diverse soorten brood met fleurre de sel boter
Warme gerechten:
Aardappelgratin met zoete ui en oude kaas
Rollade van gegrilde kippendij in een licht gebonden peperjus
Sous vide gegaarde, geglaceerde oerpeen
Salades:
Rauwkostsalade met citroenvinaigrette
Optioneel dessert:
Huisgemaakte chocolademousse met karamelkrullen € 3,00 p.p. (incl. BTW)

ALLE BUFFETTEN ZIJN INCLUSIEF
Servies & bestek | Servetten | Gerokte buffettafels | Warmhoud apparatuur | Schalen |opscheplepels, etc. | Op- en afbouw, transport | Kok(s) op locatie